Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

σας έχω homework για το Σαββατοκύριακο......

Κατ'αρχήν.. δεν είναι υπέροχο να είναι Παρασκευή;;;;;;;;;;;;;;;

Λοιπόν.. στο θέμα μας.. σας έχω homework για το Σαββατοκύριακο.. :p

Έχω αυτή τη λευκή βιβλιοθήκη (με 6 ράφια) από το ΙΚΕΑ :
και αυτόν τον χώρο στο μπαλκόνι:

Ετοιμαζόμουν να την πετάξω αλλά σκέφτηκα να τη βάλω εκεί (θα αφαιρέσω την πλάτη της - είναι λυγισμένη) και να βάλω πάνω στα ράφια γλαστρούλες, φαναράκια, κ.λπ. κ.λπ. και μία τάβλα με ροδάκια από κάτω για να μεταφέρεται εύκολα και να μην ακουμπάει σε νερά..

Χρειάζομαι τα φώτα σας όμως.. τα δημιουργικά μυαλουδάκια σας.. Πως μπορώ να την τροποποιήσω;; να μη φαίνεται απλά ένα λευκό έπιπλο εκεί..

για σκεφτείτε.. για σκεφτείτε.. .. .. ..

5 σχόλια:

  1. καλησπέρα.χαίρομαι που σε βρήκα!!!!θα παρνάω να τα λέμε!!!!σε νεραϊδοφιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε μου λες, τι πειράζει να παραμείνει άσπρη;
    Αφού είναι και το παντζούρι και η πόρτα άσπρη ταιριάζει.
    Από την άλλη δεν ξέρω αν είναι υλικό του βάφεται.
    Αν μπορούσες να της ζωγραφίσεις λουλούδια και τέτοια;
    Θα το σκεφτώ κι άλλο και θα ξαναέρθω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αθηνά μου καλησπέρα.. θα την αφήσω άσπρη γιατί πράγματι ταιριάζει.. απλά σκεφτόμουν να προσθέσω λεπτομέρειες.. κι ενώ πιάνουν τα χέρια μου, την κοιτάω και δεν κατεβαίνει καμιά ιδέα.. :(
    η βιβλιοθήκη είναι αυτή από το ΙΚΕΑ: http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=34579

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι λίγο αργά για πρόταση, το ξέρω, αλλά, αν δεν έχεις κάνει κάτι τη ραφιέρα, θα μπορούσες να στρώσεις στα ράφια της λουλουδάτη ταπετσαρία ή ακόμα και εκείνο το παλιομοδίτικο το πλαστικό αυτοκόλλητο που συνήθως είχε λουλούδια, από αυτά που έβαζαν κάποτε οι μαμάδες μας στα συρτάρια για επένδυση- νομίζω ότι είναι πολύ χαριτωμένο και νοσταλγικό. Επίσης, θα μπορούσες να πάρεις χρωματιστά πλακάκια (έχει φθηνά τέτοια, που πωλούνται ανά τεμάχιο στο Leroy Merlin) και να τα κολλήσεις με σιλικόνη ή με γύψο (το υλικό, τέλος πάντων, που χρησιμοποιούν στα μπάνια) πάλι μόνο στα ραφάκια, ολόκληρα ή κομματάκια, σαν μωσαϊκό. Αλλά αυτό ίσως να είναι βαρύ, και θα σου δημιουργήσει πρόβλημα αστάθειας, ειδικά αν βγάλεις την πλάτη.
    Αν ήθελες να βάλεις κάποια αντικείμενα που ήθελες να κρύψεις από την κοινή θέα, θα ήταν ωραίο να στερέωνες με κάποιο τρόπο ένα κουρτινάκι (ίσως από πλαστικοποιημένο ύφασμα), μόνο στο κάτω ράφι.
    Εκτός από αυτά, νομίζω θα φαινότανε ωραίο και αν κρεμούσες στα πλαϊνά του κανένα κρεμασταράκι για να κρεμάς γούρια, σημειώματα, ένα μικρό κουτί για την αλληλογραφία...
    Αν, ακόμα, σου έχει μείνει κανένα σπρέυ χρώματος από παλιά μαστορέματα (η μπογιά, απλώς το σπρέυ είναι πιο εύκολο στη χρήση), θα ήταν όμορφο αν έβαφες τα πλαϊνά του- όχι ολόκληρα, ας πούμε δημιουργώντας σχέδια με έτοιμα στένσιλ ή ακόμα και χρησιμοποιώντας αυτοκόλλητη χαρτοταινία (απ΄αυτή που χρησιμοποιούν όταν βάφουν τα σπίτια) για να φτιάξεις διαγώνιες ρίγες (αυτό θα μου άρεσε, προσωπικά, πολύ, σε συνδυασμό με φλόραλ ραφάκια, και με μερικές γλαστρούλες επάνω, θα ήταν τέλειο). Χμ... Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Madame Pelagie.. γλυκιά μου, τι μαζεμένες ιδέες ήταν αυτές;; δεν άργησες καθόλου, ακόμη κάθομαι και την κοιτάω.. :( πάντως η ιδέες σου και πολύ όμορφες και εύκολες και κατανοητές, γιατί δεν ξέρω και πολλά για υλικά και πως βάφεται το κάθετι κλπ.. σ'ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...