Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Ποπίτσος!! + Αννούλα!!

Τι είναι ο Ποπίτσος;; να σας εξηγήσω αμέσως:


καταλάβατε;;

Ο Ποπίτσος είναι ένα τρελοκομείο ολόκληρο συν άλλο ένα μισό.. :p

Είναι μια πολύ αγαπημένη φίλη.. για τους πολλούς απλά Πόπη.. για μας Ποπίτσος..

Η γνωριμία μας κρατάει 12 χρόνια.. μας βρήκε το 1999 συμφοιτήτριες και σε άθλια στυλιστική διάθεση.. :p χαχα.. η φιλία μας όμως κρατάει μόλις 2 χρόνια.. χρειάστηκε να περάσουμε πολλές διαδρομές χώρια πριν ωριμάσουμε και μπορέσουμε να εκτιμήσουμε η μία την άλλη.. εντυπωσιακά διαφορετικοί χαρακτήρες!! πιστεύω πως σε μικρότερη ηλικία δεν θα μπορούσαμε ποτέ να ισορροπήσουμε τη διαφορετικότητα μας ή να αναγνωρίσουμε τις ομοιότητες μας..

Δεν θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες.. θα πω μόνο πως αν θέλετε έναν άνθρωπο να κρατήσει μυστικό σας.. με χαρά να σας δώσω το τηλέφωνο της!!
ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟ ΠΡΟΣΟΝ!!!!!!!!!!!!! ;)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Να και η Αννούλα.. (μη σας ξεγελάνε τα υποκοριστικά.. 2 χρόνια μεγαλύτερες μου είναι και οι δύο!! αυτά να λέγονται.................)
(photo by Kostas Argyris | Photography)
Η όμορφη νυφούλα μας.. φρεσκοπαντρεμένη!! Βασικά, η μόνη νυφούλα μας...... :D Αφού το παίδεψε το παιδί για χρόνια, τελικά το πήρε!! Εμείς προς το παρόν τους παιδεύουμε.. χοχο

Επίσης 12 χρόνια γνωριμίας.. επίσης συμφοιτήτρια.. αλλά "διπλανή"!! μαζί βαριόμασταν, μαζί αντιγράφαμε, μαζί μάθαμε.. αλλά και μετά, μάθαμε πολλά μαζί!! Βλεπόμαστε τόσο λίγο, αλλά είμαστε τόσο εκεί για την άλλη!! Νομίζω πως το κράξιμο που έχουμε ρίξει η μία στην άλλη για τα λάθη της, δεν το 'χω ρίξει με κανέναν!! Οι πιο σκληροί κριτές σου είναι οι αληθινοί φίλοι σου!! (και η μαμά σου!! :p)

Τώρα, για να κλείσω μ'έναν παρόμοιο τρόπο:
Αν θέλετε έναν άνθρωπο να πλαντάξει στο κλάμα με το πρόβλημά σας, πριν καν αρχίσετε να κλαίτε εσείς.. με χαρά να σας δώσω το τηλέφωνο της!! όταν λέμε το έχει στο τσεπάκι.................. ;)


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Καληνύχτεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

4 σχόλια:

  1. Τι όμορφα λόγια να τα ακούς (διαβάζεις) από έναν άνθρωπο που αγαπώ τόοοοοοοοσο πάρα πολύ!!!
    Φιλενάδα μου, συμφωνώ απόλυτα (απόλυτα όμως) για αυτά που λές όσο αν αφορά τη σχέση μας. Νομίζω όμως ότι έχεις κάνει ένα μικρό λαθάκι...
    Η φιλία μας κρατάει 3 χρόνια και όχι 2 που γράφεις...
    Σ'αγαπώ πάαρα πολύ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ομορφιά μου, δεν με νοιάζει αν είναι 3, αλλά να γίνουν 33!! κάπου εκεί στα εξήντα κάτι (εσύ :p), με τσαγάκι, πλέξιμο και ένα τσούρμο γάτες!! ;)
    ξέρεις πως είχα πολλά ακόμη να γράψω, αλλά προτίμησα να τα κρατήσω για 'μας!!
    εγώ σ'αγαπώ πιο πολύ (όπως λέμε "εσύ κλείσε"..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αααα έχω και εγώ μια τέτοια φίλη που κλαίει σχεδόν κατά παραγγελία!Τι όμορφες φιλίες περιγράφεις...Ο Ποπίτσος είναι η χαρά της ζωής....να σας ζήσουν τα παιδιά...η νύφη κούκλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς ήρθες καλή μου φίλη και σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια!!!
    Δεν το πιστεύω που είμασταν ίδια μέρα στα Πετροκέρασα!!!
    Χαίρομαι που χάρηκες τα υπέροχα φθινοπωρινά χρώματα του από πρώτο χέρι! :)
    Το blog σου είναι χαρά Θεού!
    Νεανικό, χαριτωμένο, με όμορφους ανθρώπους!!!
    Ήδη είσαι στα αγαπημένα μου και θα τα λέμε...
    Σου εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...