Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Rockin' around the Christmas Tree..

Τεμπέλικη καθαριότητα είχε όλο το σαββατοκύριακο.. λες κι έχουμε κανένα σπίτι 200 τμ. και μας πήρε δύο μέρες.. σιδερώναμε μια κουρτίνα, καθόμασταν λίγο.. κρεμούσαμε την κουρτίνα, ξανακαθόμασταν λίγο.. τουλάχιστον βοήθησε και τ'αγόρι μου και δεν ήταν τόσο βαρετά.. ο στόχος ήταν και να στολίσουμε πλήρως βέβαια, αλλά όπως καταλάβατε το πήγαμε με αργά αλλά σταθερά βηματάκια..

Δευτέρα βράδυ πια μας βρήκε αποφασισμένους.. φόρεσα τις Χριστουγεννιάτικες πυζαμούλες μου.. έφτιαξα και δυο ζεστές σοκολάτες στις Χριστουγεννιάτικες κούπες που μας έκανε δώρο πέρσι η αδελφούλα μου.. και κούτσου κούτσου αρχίσαμε να στολίζουμε το δεντράκι μας..


Υπό την επίβλεψη του Daff του χιονάνθρωπου και του Dasher του ταράνδου κρέμασα και το τελευταίο και πιο αγαπημένο μου στολίδι.. ένα γυάλινο σπιράλ δεντράκι που λαμποκοπάει μπροστά απ'τα λαμπάκια (εεεεεε δεν κατάφερα να το αποθανατίσω να λάμπει).. την κορυφή μας, το άστρο μας το έβαλε ο άντρας του σπιτιού.. το αστέρι μου!!


Και κάπου εκεί αποφασίσαμε πως ήρθε η ώρα για ποτάκι και γλυκάκι.. έλα όμως που το ποτάκι σου ανοίγει την όρεξη.. φτιάξαμε λοιπόν πιτσούλες με ό,τι βρήκαμε μπροστά μας.. χμμμ κανονικά κουλουράκια και μελομακάρονα συνοδεύουν το στόλισμα του δέντρου, αλλά πίτσα είναι, πως ν'αντισταθείς.. ;)


Νόμιζα πως στο καινούριο σπίτι θα στόλιζα με περισσότερο ενθουσιασμό, αλλά μάλλον λόγω συνήθειας βλέπω τα υπόλοιπα στολίδια και δεν ξέρω που να βάλω τι.. και με μαθήματα, σιδέρωμα και ένα σωρό άλλα, το βλέπω να ολοκληρώνεται την επόμενη εβδομάδα.. θα ήθελα να προλάβαινα να φτιάξω και μερικά στολίδια με όσα έχω μάθει από όλες εσάς.. θα προλάβω.. θα προλάβω.. θα προλάβω..

αυτή τη φάτσα δεν τη βάφτισα ακόμη.. ποια θέλει θα γίνει η νονά;;; [μόλις σκέφτηκα ότι σαν παιδί δεν έδωσα ποτέ όνομα σε παιχνίδι μου.. !! στα 30 μου με έπιασε;;]

και του χρόνου με υγεία πάνω απ'όλα..
με αγάπη..
με ελπίδα..
με αισιοδοξία..
με λίγη αθωότητα..
με αληθινές αγκαλιές..
με αγαπημένους ανθρώπους..
με περισσότερα λεφτά :p..

Αααα και επιτέλους.. το Σαββατοκύριακο έχει εκδρομήηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!! είμαι τόσο χαρούμενη, γιατί ύστερα από πολλές ιστορίες υγείας και δουλειάς και και και, ούτε το καλοκαίρι δεν μπορέσαμε να κάνουμε για λίγο διακοπές..
Σας φιλώ και θα τα πούμε ξανά από Δευτέρα..

---
Μαρία
[νομίζω πως δεν σας είχα συστηθεί κανονικά μέχρι τώρα... ;) ]


5 σχόλια:

  1. Και του χρόνου με υγεία Μαρία! Πως σας ζηλεύω που φεύγετε!!! Να περάσετε τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρήκα όνομα: Μητροπάνος. Από το "αλλά εσύ δεν ήσουν άνθρωπος... κλπ". Ε; Όχι;
    Εναλλακτικά, θα μπορούσες να τον λες Χρίστο (με γιώτα, από τα Χριστούγεννα) ή mr Carrot (για ευνόητους λόγους). Διάλεξε και πάρε-είναι όλα τους υπέροχα (κόψε κάτι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαρακι καλημερουδιαααα
    καλα εγώ περιττο να σου πω εκτος του οτι δίνω ονόματα στα αρκουδάκια, πιστεύω οτι όλα τα παιχνίδια μας ζωντανεύουν οταν εμείς λείπουμε από το σπίτι..!τρομερο ε?
    χμ παμε για όνομα, αρχίζω με το άχνη(αχνούλα),φουσκίτσα, χαδούλα, γλύκα..ουφ αυτα από μενα:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι ωραία εικόνα αυτή ...να στολίζετε το δέντρο σας αργά και νωχελικά....τέλεια!!! Το αποτέλεσμα πανέμορφο, αλλά το καλήτερο ήταν το διάλειμα για πιτσούλα και η lacta....ααα ζηλεύω!!Καλό ταξιδάκι να μας έρθεις ανανεωμένη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια χαρά το στολίσατε!!Και του χρόνου με υγεία και όλες τις όμορφες ευχές σου!!
    Να περάσετε τέλεια!!
    Υ.Γ.Πάντως και' γω σαν παιδί ποτέ δεν έδινα ονόματα στις κούκλες μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...