Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Όλα θα πάνε καλά...

Ήταν δύο πολύ καλές ημέρες...

Πέρσι περάσαμε μία πολύ δύσκολη ιστορία υγείας με τη μητέρα μου και χθες κάναμε προγραμματισμένες αλλά κρίσιμες εξετάσεις και τα αποτελέσματα έδειξαν πως όλα είναι καλά!! Έχει ταλαιπωρηθεί πολύ η γλυκιά μου και είναι μεγάλη ανακούφιση για όλους μας!! Μαμά.. σ'αγαπώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και σήμερα βρήκε δουλειά ο καλός μου!!!! νομίζω ότι στην εποχή που διανύουμε, καταλαβαίνετε όλοι ότι η χαρά του να βρει κάποιος δουλειά είναι ακόμη μεγαλύτερη.. έχει κοντά δύο χρόνια τώρα που έχουμε περάσει πολλά και δύσκολα σε σχέση με τη δουλειά του.. πόλεμος ψυχολογικός, πόλεμος οικονομικός, δικηγόροι, πολλά.. πιστεύουμε πως η συγκεκριμένη ευκαιρία τουλάχιστον είναι και από τις καλές.. έχω πρόχειρο και ένα μικρό καλάθι βέβαια, αλλά τα πράγματα δείχνουν αρκετά ελπιδοφόρα..

Είναι ωραία αίσθηση να αναπνέεις ξανά (σχεδόν) χωρίς σφίξιμο στο στήθος.. να χαμογελάς δειλά με ελπίδα..

Το σ/κ που πέρασε πήγαμε στο Μπάνσκο, στη Βουλγαρία.. είχαμε μήνες να φύγουμε λίγο και δεν μας ένοιαζε ούτε που ήμασταν ούτε τίποτα.. απλά άδειασε το μυαλό μας!! Χέρι χέρι με τους μελλο-κουμπάρους μου, ξεκινήσαμε Παρασκευιάτικα μέσα στα απόλυτα σκοτάδια (με το που περνάς τα σύνορα, δεν υπάρχει λάμπα ούτε για δείγμα στο δρόμο / όχι ότι εδώ είναι καλύτερα, αλλά λες είναι ο διεθνής δρόμος βρε παιδί μου, δε μπορεί).. κουτσά στραβά βρήκαμε σχετικά γρήγορα και το Μπάνσκο και το ξενοδοχείο μας, που παρεμπιπτόντως ήταν πάρα πολύ ωραίο με όμορφα άνετα και καθαρά δωμάτια.. δείτε *εδώ*, αλλά οι φωτογραφίες των δωματίων τα αδικούν.. 35 ευρώ/διανυκτέρευση και σου φέρονται λες και τους πληρώνεις 200.. βέβαια 200 ευρώ είναι αντίστοιχα ο μέσος μισθός τους.. τελοσπάντων, άλλο θέμα αυτό..

Στρωθήκαμε στο πόκερ βεβαίως βεβαίως.. μια συνήθεια που έγινε μανία ή μια μανία που έγινε συνήθεια.. όταν βρεθήκαμε με τον Τάσο, μας έμαθε μια μέρα για πλάκα και από τότε έχουμε γράψει ώωωωωωρες παίζοντας.. φυσικά χωρίς χρήματα..


Σάββατο και Κυριακή ρίξαμε ποδαρόδρομο.. ούτε π.χ. Ρώμη να είχαμε πάει, τόσο περπάτημα.. μπορεί να είχε -12 C αλλά χιόνια δεν έχει ακόμη, στο χιονοδρομικό ίσως μόνο πολύ ψηλά.. το οποίο δεν περίμενα ότι θα είχε 18 πίστες!! συναντήσαμε ανθρώπους όμορφους, ανθρώπους άσχημους (!), ανθρώπους περίεργους αλλά όλοι τους χαμογελαστοί!!


ρίξαμε κι έναν απίστευτο ύπνο το Σάββατο το απόγευμα, ξυπνήσαμε κατά τις 1 το βράδυ και δεν ξέραμε τι να κάνουμε.. δεν το 'χουμε και πολύ αυτό το 'πάμε για ποτό', ψιλοφοβόμασταν και λίγο βραδιάτικα να τριγυρνάμε και βρήκαμε το play room.. σαν βλαμμένα λοιπόν κατά τις 4 το πρωί παίζαμε μπιλιάρδο και κάναμε .. τσουλήθρα!!


την Κυριακή, έπρηξα το κεφάλι του Τάσου και με πήγε για πατινάζ.. ήθελα χρόνια να το δοκιμάσω.. φυσικά δεν ακολούθησε ο φοβητσιάρης, ανέλαβε να αποθανατίζει τις προσπάθειές μου.. πόσο μα πόσο μα πόσο πολύ το ευχαριστήθηκα!!!! τα βρήκα με τον πιγκουίνο, καλό παιδί, υπομονετικός, δεν μ'άφησε στιγμή.. κατάφερα και για λίγο να τσουλήσω μόνη μου και δεν έπεσα ούτε μία φορά.. όσο ήμουν εκεί μια κοπέλα έπεσε και έσπασε το πόδι της.. οπότε είπα να μη ξεθαρρέψω και πολύ..



Για το Μπάνσκο, δυστυχώς δεν έχω να πω "να πάτε εκεί κι εκεί και να δείτε αυτό και το άλλο".. δεν έχει "αξιοθέατα" ή τίποτα τέτοιο, είναι μια χαρά για μια φθηνή απόδραση.. μία μοναδική συμβουλή έχω να σας δώσω: να πάρετε μαζί σας φακελάκια καφέ!!!!!! δεν πίνετε κανένα καφετί ζουμί απ'αυτά που θα σας σερβίρουν σε ξενοδοχεία, καφετέριες κλπ.. έχουν γεύση ... σαπούνι-μπόμπα!!

Γυρίσαμε ανανεωμένοι λοιπόν, και συνεχίζουμε τα στολίσματα στο σπίτι με αργούς ρυθμούς.. έφτασαν και τα καλά τα νέα και παρατηρώ ότι και οι δυο έχουμε μια διαφορετική έκφραση στα μάτια.. δεν ξέρω ακριβώς πως λέγεται, πάντως αν πρέπει να της δώσω όνομα θα είναι το "όλα θα πάνε καλά"!!!!

Καληνύχτα!!


2 σχόλια:

  1. αυτό είναι είδηση...και μάλιστα χαρμόσυνη...
    κάποια που χαμογελάει και αισιοδοξεί...
    μπράβο κοριτσάκι μου...
    πάντα τέτοια...-:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλος καλό όλα καλά. Άντε και στο dancing on ice. Kαλές γιορτές να έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...