Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Έλεγχος ορίου αποθήκευσης φωτογραφιών..

Διάβασα αρκετές φορές τις τελευταίες μέρες ότι ανησυχείτε για το όριο του blogger στις φωτογραφίες.. επειδή βρήκα πως το ελέγχουμε, είπα να το μοιραστώ για να καθησυχάσω τα κορίτσια μου..

Λοιπόν, μπαίνετε στο picasaweb.google.com, κάνετε είσοδο με το e-mail και password σας και θα σας βγάλει φάκελο με το κάθε blog και προφίλ που υπάρχει μ'αυτό το e-mail.. από εκεί μπορείτε να δείτε το όριό σας (στο 'home', στο τέλος, κάτω χαμηλά με πράσινα γράμματα / αφορά το συνολικό όριο και όχι ανά blog) ή και να διαγράψετε κάποιες φωτογραφίες που δεν χρησιμοποιήσατε (από το 'my photos', επιλέγετε τον φάκελο/blog που θέλετε, μετά επιλέγετε την φωτογραφία και από το 'Actions' επιλέγετε 'Delete this photo') - λίγο προσοχή στο να μη τις έχετε σε κάποια ανάρτηση, πράγμα που δεν φαίνεται εκεί μέσα, αλλά θα πρέπει να το θυμάστε ή να το ελέγξετε (το έχω επιβεβαιώσει ότι διαγράφονται από τις αναρτήσεις αν διαγραφούν από εκεί)..

Καληνύχτα και... το νου σας: 3 μέρες για τα Χριστούγεννα!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
Στη Θεσσαλονίκη ρίχνει χιονόνερο αυτή τη στιγμή.. λέτε;;; λέτε να προλάβει;;;

6 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρον.Σ'ευχαριστούμε που το έψαξες. Καλές γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!
    ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!
    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.ΣΤΟ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ ΕΦΤΑΣΕ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΕΙΞΩ.ΕΚΑΝΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ 35-40 ΠΟΝΤΟΥΣ ΧΙΟΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To roloi tis antistrofis metrisis grafei 1 imera-0 wres-9 lepta... Na perasete uperoxa, na ksekourasteite, na xareite tous anthrwpous sas kai na gemisete me xara kai aisiodoksia!! Kales giortes!!

    @ giasmin
    Eyxaristwwwwwww poluuuu gia tin kartoula!!!

    [ti koufo, den m'afinei na grapsw me ellinikous xaraktires.. grrrr]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. xaaaaaaaaaaaaaaaa
    Na ta peite.. Na ta peite.. oloklira, xwris tsigkounies eeeee.......
    Na eiste kala!! Kai tou xronou xara s'ola ta 'paidakia' na ksanapoun ta kalanta!! Apo 1 euro, 1 kourampie kai 1 fili ston kathena!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αμαρυλίς σε ευχαριστούμε! Σου εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και να περάσεις πολύ πολύ όμοφα!!! Πολλά φιλάκια! Και του χρόνου με υγεία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...