Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Αν είναι να πάει κάτι στραβά..

Τελευταίο μάθημα στις 8.30 σήμερα.. με καθυστερούν στο προηγούμενο.. τρέχω σαν χαζό να προλάβω να γυρίσω σπίτι.. ήθελα και σούπερ μάρκετ.. άσ'το αυτό τώρα.. βλέπω κόκκινο φανάρι, επιβραδύνω.. ο μπροστινός μου μάλλον δεν το είδε για κόκκινο.. ντουγρού για τον δικό του μπροστινό.. μα δεν με είδες;; μα δεν σε είδα!! χάνω ένα τέταρτο εκεί.. φτάνω σπίτι.. χτυπάει τηλέφωνο.. είμαι άρρωστος (λέει), δεν θα έρθω για μάθημα.. να είχα προλάβει έστω το σούπερ μάρκετ βρε παιδί!!

Βούλωσε ο νεροχύτης.. έριξα tuboflo και καυτό νερό.. και έγινε χειρότερα.. μόνο εγώ το καταφέρνω αυτό με το tuboflo!! άπλυτα πιάτα τώρα μέχρι να βρω λύση αύριο το βράδυ!!

Τριγυρνούσα στη μπλογκογειτονιά.. έμεινα από τσιγάρα.. 11.30 το βράδυ άντε πάρε το αμάξι να βρεις περίπτερο.. ξέρω.. ξέρω.. πρέπει να το κόψω!!

Βλέπω χιόνι στην αυλή.. ααα (σκέφτομαι) να βγάλω φωτογραφία να το δείξω στα κορίτσια.. μπαίνω σπίτι, παίρνω φωτογραφική, πατάω το κουμπί.. πεσμένη μπαταρία.. κλείνει.. 4 μήνες κοντά κρατάει η μπαταρία, ακριβώς τώρα έκλεισε..

Σταματάω στο περίπτερο.. δύο αμάξια σταματούν επίσης πριν από εμένα.. κατεβαίνει ο πρώτος, χαζεύει τα περιοδικά.. κατεβαίνει η δεύτερη, χαζεύει τις σοκολάτες.. με συγχωρείτε (λέω), θα σας πείραζε να περάσω πρώτη που θα κάνω 1 λεπτό;; 2 μμμμμ (ακούω) και δεν γύρισε κανένας απ'τους δύο να με κοιτάξει.. το ερμήνευσα ως 'ναι'.. παίρνω τσιγάρα.. καλό βράδυ (λέω).. ούτε μισό μμμμμ αυτή τη φορά.. πάνω απ' όλα μ'αρέσουν οι ευγενικοί άνθρωποι!!!!

Παρκάρω σπίτι.. βγαίνω, γλιστράω, πέφτω κάτω.. παντελόνι λερωμένο.. ποπός πονεμένος!! (αλήθεια.. πως γράφεται ο ποπός;;;)

Φτάνω στην εξώπορτα.. βάζω το κλειδί.. κάνει μισή στροφή.. κολλάει.. πίσω;; τίποτα.. δώσε ξανά μπροστά ξανά πίσω.. βγήκε και τ'αγόρι για τσίπουρο στην άλλη άκρη της πόλης!! δεν λέει να βγει 5 χρόνια, όταν θα τον χρειαστώ βγαίνει.. ουφφφφ.. άνοιξε η πόρτα!!

Είδατε που το λέω εγώ;;; αν είναι να πάει κάτι στραβά.. θα πάρει και τα υπόλοιπα μαζί του!!!

Ένα πράγμα πήγε καλά σήμερα.. πολλαπλασιάστηκαν οι συμμετοχές στη συνάντηση της Θεσσαλονίκης..
ευχαριστώ και τη Ρένα και τα υπόλοιπα κορίτσια που το διαδίδουν!! σήμερα φτάσαμε τις 12 συμμετοχές!!

12 σχόλια:

  1. χαχαχαχα ειλικρινά, μοιάζει με μία απλή, καθημερινή, δική μου μέρα!! χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη εκεί έξω που την έχει απαρνηθεί η τύχη!!! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχα πλάκα εχεις!Ελπίζω το Σαβ/κο να ειναι πολύ καλύτερο!Καλώς σε βρίσκω και ελπίζω κι εγω να τα καταφέρω για τη συνάντηση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά παιδί μου με άγχωσες κι εμένα!!!! Χα χα χα!!! Μήπως όλοι τελικά έτσι τρέχουμε;;;; Ανυπομονώ για τη συνάντηση...!!!! Σε φιλώ γλυκά γλυκά, καλό Σαββατοκύριακοοοοοοοο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά, βρε παιδί μου, όταν κάτι πάει στραβά όλες οι δυνάμεις του σύμπαντος συνωμοτούν για να πάνε και τα υπόλοιπα!!!!!
    Καλό σου βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα και καλώς σε βρίσκω! Με έκανες και γέλασα με την καρδιά μου (συγγνώμη κιόλας) Είναι πράγματι φορές που όλα τα στραβά μαζί θα σου τύχουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχαχαχαχαχα... Γέλασα πολύ με αυτή σου την ανάρτηση!!! Χαχαχαχαχαχα... Ακόμα γελάω δηλαδή!!! Όχι με την ατυχία σου, αλλά να... όλοι έχουμε παρόμοιες μέρες και κάπου ανάμεσα σε όλα αυτά αναγνώρισα τον εαυτό μου!!! Σου εύχομαι να περάσεις ένα πολύ όμορφο(και χωρίς αναποδιές) Σαββατοκύριακο και περιμένω πώς και πώς να γνωριστούμε κι από κοντά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαχαχα!!! Λες και ειμαι εγω!!!!
    Συμβαινουν και σε αλλους τετοια σκηνικα?
    κανα "γαλλικο" εριξες να το 'φχαριστηθεις τουλαχιστον! χαχαχα!!!
    καλως σε βρηκα!
    φιλια και θα τα λεμε... (συγγνωμη που τοσο καιρο μπαινοβγαινα στο σπιτικο σου και δεν ειχα; αφησει ουτε ενα σχολιακι) :ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχεις σκεφτεί να κάνεις σενάριο τη ζωή σου; Φοβερή σειρά θα γινόταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλώς σε βρίσκω Αμαριλίζ. Καλά, όση ώρα διάβαζα την ανάρτησή σου, καταρχήν αγχώθηκα. Μου συμβαίνουν κι εμένα διάφορα απίθανα μερικές φορές. Κάποια στιγμή σκέφτηκα. "Καλά είναι δυνατόν"; μετά "Βρε το καημένο το κορίτσι". Έχουμε και κάτι κοινό. Τα μαθήματα. Έτσι τρέχω κι εγώ αγχωμένη από το ένα μάθημα στο άλλο, και συνήθως κάθε Δευτέρα πρέπει να προλάβω και το σούπερμάρκετ ανοιχτό, κάτι που ευτυχώς προλαβαίνω.
    Πάντως η δική μου τακτική είναι: "Χαλαρά, η ζωή είναι ωραία χαλαρά". Το σιγοτραγουδώ μόνη μου. Δοκίμασέ το, έχει αποτέλεσμα.
    Καλή εβδομάδα να έχεις.
    Υ.Γ.
    ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. συμβαινουν..και μερικες φορες λες ..καλε σε μενα..αλλα ολα καλα..χιουμορ και θετικη ενεργεια..καλο σου βραδυ..πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι μια από εκείνες τις μέρες ε;....Πάντως εγώ γέλασ με τα παθήματα σου κοριτσάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για γέλια και για κλάμματα!!! Σίγουρα πάντως για γερά νεύρα!!! Πάντα με αισιοδοξία, έ??? Με μεγάλη μας χαρά γίναμε μέλη στον ιστότοπό σας… Θα ήταν τιμή μας, αν σας βλέπαμε και στο δικό μας blog… http://syros2js.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...