Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Χρόνος** για σεμινάρια.. κηπουρική.. και λίγο διάβασμα..

Callie... Kathy... Ανθομελάκι αγαπημένο, θα αρχίσω με εσάς... Ευχαριστώ για το νέο βραβειάκι λίγο πριν ταξιδέψετε για τις γιορτές!! Καλή Αντάμωση στις αδελφούλες!! Είμαστε Awesome Blogs και μας φαίνεται!! χαχαααα
Την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια "Κηπουρός στην Πόλη", στα πλαίσια των εκδηλώσεων "Εαρινές Ημέρες Βιβλιοθηκών" στη Θεσσαλονίκη. Ήμουν εκεί, γνώρισα την γλυκιά και υπομονετική Αιμιλία - γνωστή κυρίως ως Παπίτσα, πήρα και φυτάκι στο σπίτι για φροντίδα! Η Παπίτσα έκανε δύο πολύ ενδιαφέρουσες και κατατοπιστικές παρουσιάσεις και απάντησε σε όοοοοοοοοοοοοολες τις ερωτήσεις μας με ειλικρίνεια και χιούμορ.. είχε και πολύ υπομονή ακόμη κι όταν ήθελα να *πολλαπλασιάσω* καθετί που μου έδειχνε το κορίτσι...... τι να κάνω; είχα κι εγώ τις απορίες μου!!


Επηρεάστηκα λοιπόν και άρχισα την επόμενη κιόλας τα φυτέματα.. Σπόροι λουλουδιών σε αυτοσχέδια σπορεία, βολβοί σε γλάστρες και καλάθια, κλπ κλπ.. Οι φθινοπωρινοί βολβοί έχουν ξεκινήσει για τα καλά.. Αν βοηθούσε και λιγάκι ο καιρός, θα είχα καταφέρει να διακοσμήσω επιτέλους το μπαλκόνι και τον κήπο και να σας δείξω φωτογραφίες.. Ας ελπίσουμε τις επόμενες ημέρες να μας αφήσει να τα χαρούμε όλα αυτά..
Ο Εκτοράκος με κοιτούσε να παλεύω με ελαφρόπετρες και χώματα και φτυαράκια και είχε ένα απορημένο βλέμμα ο καημένος.. "Τι κάνεις εκεί χάμω;;;;; έλα εδώ να πέσουμε στο γρασίδι, να γίνουμε πράσινοι, να μου χαϊδεύεις την κοιλίτσα και να σε δαγκώνω λιγάκι!!"


Ξέρετε ήδη για τον Ανοιξιάτικο Διαγωνισμό μας.. κι αν δεν ξέρετε, ήρθε η ώρα να τον μάθετε..
Για 'μένα όμως η Άνοιξη σημαίνει και κάτι άλλο.. Χρόνος!! Περισσότερος χρόνος για τον εαυτό μου και αγαπημένες ασχολίες.. ή τουλάχιστον η αίσθηση ότι σύντομα θα έχω αυτόν τον επιπλέον χρόνο.. Μόλις τελειώνουν οι εξετάσεις των 'παιδιών' (αν και το βλέπω λίγο δράμα φέτος με τις εκλογές και τα μη διαθέσιμα Σαββατοκύριακα εξ'αιτίας τους) ανακαλύπτουμε ώρες που δεν θυμόμασταν ότι υπάρχουν στη διάθεσή μας..
Σήμερα, με την ευκαιρία της Μεγάλης Εβδομάδας που σημαίνει Α-Δ-Ε-Ι-Α (!!!!!!!!!), θέλησα να θυμηθώ πως είναι να ασχολείσαι λίγο μόνο με τον εαυτό σου.. τριγύρισα στα μαγαζιά και ήπια καφέ με τον Ποπίτσο χωρίς να κοιτάω το ρολόι μου και να μετράω τα λεπτά που θα πρέπει να γυρίσω να αρχίσω μάθημα.. και μετά έβαλα τις αγαπημένες προβατοσυννεφιασμένες καλτσούλες μου, έφτιαξα ζεστή σοκολάτα και έπιασα επιτέλους ένα βιβλίο μετά από ΧΨ μήνες!! Και στο σπίτι μια ησυχία σχεδόν άγνωστη..




* To live in the world without becoming aware of the meaning of the world
is like wandering about in a great library withouth touching the books. *
The Secret Teachings of All Ages

Καλό βράδυ...!!!

11 σχόλια:

  1. Αντε κοριτσάκι να ξεκουραστείς και να χαρείς το σπιτακι σου!!Ωραια ενασχόληση η κηπορική κι ο Εκτωρακος κούκλος!!Καλή Ανάσταση και φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύχομαι Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ωραία απασχόληση η κηπουρική... και όταν βλέπεις το αποτέλεσμα.... οποία ευτυχία!!!! Ο Έκτωρ ένα κουκλί... ζηλεύω!
    Να είσαι καλά, Καλό και Άγιο Πάσχα και Καλή Ανάσταση
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ πως δεν έμαθα για αυτά τα σεμινάρια; :(
    Καλή ξεκούραση και να χορτάσεις τις μέρες που
    είσαι πιο χαλάρα σου εύχομαι!!
    Καλό Πάσχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή ξεκούραση και καλή Ανάσταση εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΘΕ Η ΘΥΣΙΑ, Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΓΑΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ.

    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαράκι μου σου εύχομαι
    Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα!!!
    Με υγεία, αγάπη, ευλογία!!!
    Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απλα σας ζηλεψα....σνιφ!σνιφ!
    Ο Εκτωρας ειναι κουκλιιιι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τι καλά! Αυτά τα σεμινάρια ήθελα να τα παρακολουθήσω αλλά δεν με βόλεψαν οι ώρες! Του χρόνου με το καλό! Δώστε μας τα φώτα σας εσείς που πήγατε όμως!
    kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ola kala...alla to skulaki KORYFIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    teleio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...