Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Με πείσμα "επιστρέφεις" & κοιτάς μπροστά..

Αναρωτιέται η απαράδεκτη πως να επιστρέψει... που παράτησε τη γειτονιά για μήνες & έχει μούτρα τώρα να θέλει να επιστρέψει..

Μήνες γεμάτοι.. από μία άποψη τουλάχιστον..
Γεμάτοι από "αυτο-συσκέψεις", από ιδέες, ενέργειες, άγχος, αλλά και χαρές φυσικά..

Ύστερα από μια αναπάντεχη απόλυση, άρχισα να κατεβάζω ιδέες επί ιδεών.. κάποιες καλές ιδέες βρίσκονται ακόμη υπό σκέψη, κυρίως επειδή απαιτούν έρευνα και χρήματα.. κάποιες άλλες, λιγότερο απαιτητικές, τέθηκαν ήδη σε εφαρμογή.. Συνεχίζοντας παράλληλα τα μαθήματα φυσικά, πήγα σε διάφορα σεμινάρια και μαθήματα ονυχοπλαστικής, πήρα τα 'χαρτάκια' μου και ξεκίνησα να κάνω μανικιούρ - πεντικιούρ.. Ίσως να μην είναι και η καλύτερη ιδέα, αλλά είναι μια καλή λύση για μένα, κυρίως επειδή είναι μια δουλειά που δίνει περισσότερη απασχόληση τους καλοκαιρινούς μήνες που σταματάνε τα ιδιαίτερα αγγλικών..

Παίρνω λοιπόν την τσάντα με τα βιβλία αγγλικών στον ώμο, σέρνω και τη βαλίτσα με τα υλικά μανικιούρ, και απλά αρνούμαι να κάτσω σπίτι περιμένοντας μαγικά να αλλάξουν τα πράγματα.. δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά, αλλά με κάποιον τρόπο θα τα καταφέρουμε..

Σύντομα θα φτιάξω μια σχετική σελίδα με λεπτομέρειες και φωτογραφίες, και θα σας προσκαλέσω..



Σιγά σιγά θα πούμε και τα υπόλοιπα νέα, αφού πρώτα οφείλω να περάσω βόλτα από τα blog σας..
Καλή άνοιξη μας εύχομαι..


7 σχόλια:

  1. Καλώς την!!!
    Μη νομίζεις...τώρα που το σκέφτομαι κάπως έτσι ήταν και οι δικοί μου μήνες, με τα πάνω τους και τα κάτω τους!!! Και τελικά νομίζω όλων οι μέρες έτσι είναι...Αν δεν έχεις θέματα με την υγεία, πίστεψέ με, όλα τ'άλλα αργά ή γρήγορα λύνονται!!!
    Πολύ όμορφα τα νύχια σου! Τα ζήλεψα πολύ γιατί τα δικά μου είναι μονίμως ποντικοφαγωμένα και φυσικά άχρωμα! Δεν τ'αφήνει το στόμα μου σε ησυχία!!!
    Με δύναμη και θετική σκέψη από δω και πέρα, όλα να πάνε καλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς ήρθες και πάλι!
    (σε καλωσορίζω εγώ που επίσης έλειπα για μήνες,για διάφορους λόγους...)
    Καλά έκανες και βρήκες καινούριες απασχολήσεις.
    Προτιμότερο από το να μιζεριάζεις με την καινούρια κατάσταση...
    Εύχομαι να καταφέρεις και τις υπόλοιπες ιδέες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς την!!! Και καλά κάνεις!!! Από μόνο του δεν αλλάζει τίποτα!!! Πρέπει να το κάνουμε εμείς το μαγικό!!! Να σου πάνε όλα καλά εύχομαι!!! Α, και τα νύχια σου είναι σούπερ!!! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν σε είχαμε ξεχάσει!!!! Πολύ χαίρομαι για την επάνοδό σου! Και σου εύχομαι ό,τι καλύτερο!!!! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή επιστροφή να έχεις!!!!
    Πολύ όμορφη η δουλειά σου!! Ειδικά το μπλε ombre φανταστικό!
    Καλό βράδυ να έχεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλως επεστρεψες... και ναί.....να μην το βαλεις κατω.. καποια στιγμή θα παρουμε και τ απανω μας.. που θα πάει;;; να κανεις οτι σε ευχαριστεί περισσότερο.. φιλια..μονο υγεία να υπαρχει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλώς μας ξανάρθες!!!!!!!! Χαίρομαι που έχεις τη δύναμη να παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου και να κάνεις κινήσεις γρήγορες και αποτελεσματικές!!!!
    Πολύ καλά έκανες και έμαθες αυτή την τέχνη που είναι και ωραία και πολύ θηλυκιά!!!!! Μακάρι να ήμασταν όλες τόσο αποφασιστικές, η κατάσταση που βιώνουμε τέτοιες κινήσεις θέλει! Μπράβο κούκλα μου.... το κεφάλι ψηλά και προχωράς!!!! Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και όπως εσύ τα θέλεις.....
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...