Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Photo a day*May - Days 2 & 3

Δεν άργησα πολύ, έτσι;;
Χωρίς πολλά λογάκια γιατί έχω πολλά γραπτά να διορθώσω (πλησιάζουν εξετάσεις και όπως πάντα τρέχουμε τον τελευταίο μήνα...)

Photo a day May: Day 2 - Skyline

Δεν έχω επισκεφθεί τις Αμερικές & ΣΙΑ με τους πελώριους ουρανοξύστες.. πάντως, ενώ δεν έχω υψοφοβία γενικά, αν κρίνω από την ανατριχίλα που νιώθω όταν βλέπω ψηλά καμπαναριά, δεν θα ήθελα ποτέ να βρεθώ ΠΑΝΩ σε έναν ουρανοξύστη..


Photo a day May: Day 3 - Something I wore today

Ξύπνησα όπως πάντα αργοπορημένη και τρέχοντας μέσα στο σπίτι για να ετοιμαστώ σε χρόνο ρεκόρ, ανακάλυψα αυτά τα λευκά παπουτσάκια που είχα αγοράσει πριν 2-3 χρόνια και ήταν ακόμη αφόρετα.. αχ αχ σπατάλες που συνήθιζα να κάνω......
---- * ----
Ελληνικά ιστολόγια που συμμετέχουν μέχρι στιγμής:
Δοκιμάστε μαζί μας τη φαντασία σας !!
---- * ----

Κάτι δεν πάει καλά με το blog.. μου βγάζει μήνυμα για κακόβουλο λογισμικό, επειδή χρησιμοποιώ υλικό από το shabbyblog!! Ελπίζω να μου κάνει φάρσα!!!!!!!!!!!!!!! Αν σας βγάζει κι εσάς παράξενα μηνύματα κατά την επίσκεψη, παρακαλώ ενημερώστε με στο amaryllis.blog@gmail.com.. Thank youuuuuuu.. Ραντεβού αύριο, ελπίζω χωρίς προβλήματα..

6 σχόλια:

  1. Τέλειο το καμπαναριό και τα παπουτσάκια.Μου αρέσουν πολύ και οι αλλαγές που έχεις κάνει.Πολύ φωτεινό και χαρούμενο το μπλογκ!! Τώρα για το κακόβουλο λογισμικό...συμβαίνει και σε εμένα....φιλιά και καλό σαββατοκύριακο!!Α! και καλό βόλι την Κυριακή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου αμαρυλλις,
    Ωραίο το καμπαναριό σου.χθες μου εβγαλε και εμένα το ίδιο μήνυμα το βράδυ.
    Α!και σου εύχομαι ολόψυχα να επισκευτεις και εσύ ¨αμερκιες και σια¨ είναι πολυ όμορφα ταξίδια!!!
    Καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα!! ούτε στο δικό σου blog μπορώ να μπω.. δοκίμασε να σβήσεις κι εσύ ό,τι προέρχεται από το shabbyblog.. εκνευρίστηκα γιατί μου αρέσουν πολύ τα fonts κλπ που έχει..
      φιλάκια

      Διαγραφή
  3. όλα καλά με το blog (και το δικό μου). Ευτυχώς! Όμορφες φωτογραφίες. Ειδικά η πρώτη!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ όμορφες οι φωτογραφίες σου!!! και μένα χτες το βράδυ μου έβγαζε αυτό το μήνυμα και τα διέγραψα όλα όσα προερχόταν απ'το shabby..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραίο το καμπαναριό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...