Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ένα σπίτι γεμάτο.. ξανά και ξανά..

Αχ, τι εβδομάδες κι αυτές.. τι τρέξιμο, τι κόσμος, τι γέλια και φωνές και αγκαλιές!!
Εύχομαι να περάσατε υπέροχα και του χρόνου πάλι με υγεία για όλους μας!!

Έχω κάνει τόσα τραπέζια τις τελευταίες 2 εβδομάδες που έχω χάσει το μέτρημα.. Την Κυριακή του Πάσχα την νιώθω πολύ ιδιαίτερη ημέρα.. γιορτάζει το αγόρι και η μελλοκουμπάρα μου και είμαι πολύ χαρούμενη!! Αν και φοβήθηκα τον καιρό και έβαλα το αρνί στον φούρνο, ευτυχώς μας έκανε τη χάρη και μας χάρισε μια υπέροχη ημέρα.. είχα όλη την οικογένεια στον κήπο και το ευχαριστηθήκαμε πολύ!! Έβγαζα και ξαναέβγαζα φωτογραφίες να σας δείξω.. και το τραπέζι και τη διακόσμηση και τον κήπο όλο.. και έδωσα τη μηχανή στον ανιψιό!! χμμμ αυτό ήταν λάθος.. σβήστηκαν όλες δυστυχώς.. τουλάχιστον τέτοιες στιγμές μένουν πάντα χαραγμένες στην καρδιά και τη μνήμη!! και το βραδάκι, άντε ξανά κεράσματα κλπ κλπ για τους φίλους που ήρθαν να του ευχηθούν!! ευτυχώς η μανούλα μου έμαθε να με κάνει ευτυχισμένη το γεμάτο σπίτι!!!

Κι εκεί που λες, πάνε οι γιορτές, πάνε και τα τραπεζώματα.. χα.. γελάστηκες..

Αυτό το Σάββατο, το αγόρι είχε γενέθλια αυτή τη φορά.. έκλεισε τα 31.. ολόκληρα σας λέω.. :p αχ!! αχ!! μου μεγαλώνει!!


Ψήσαμε, φάγαμε, ήπιαμε και ξαναήπιαμε και χορέψαμε και τραγουδήσαμε καραόκε σε μικρόφωνο και ίσως κάναμε εχθρούς πολλούς στη γειτονιά με τόσο κόσμο και φωνές.. 


Αλλά όλα χαλάλι του.. τι όμορφο να μπορείς να μαζέψεις τόσους φίλους!! να σου δώσουν ένα φιλί, να σου ευχηθούν και να χαρούν μαζί σου!!

!!! Χρόνια Πολλά τρελό αγόρι !!!

Κάποιοι ξετρελάθηκαν περισσότερο με το όλο σκηνικό πάντως..


---- * ----
Πως τα καταφέρνει αυτή η Άνοιξη, τελοσπάντων, και μόλις κάνει την εμφάνισή της αλλάζει και τη διάθεση και τις συνήθειες!! Άντε, και οι αναποφάσιστες να διαλέγουν φωτογραφία για τον διαγωνισμό μας!! [Facebook Photo Album]


---- * ----
ΩΩΩΩ να μη ξεχάσω!! Σήμερα έλαβα κι ένα νέο βραβείο από ένα ξεχωριστό κορίτσι, την Ειρήνη.. Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!! Το αφιερώνω σε 161 φίλες και φίλους γι'αυτή την υπέροχη συντροφιά που μοιραζόμαστε!!

---- * ----
Η νέα εβδομάδα μπήκε με 2 νέες αποφάσεις..
η πρώτη αναμενόμενη μετά τις γιορτές.. δίαιτα!! επειγόντως δίαιτα!! ok, παχιά δε με λες σε καμία περίπτωση.. αλλά λατρεύω τόσο πολύ το φαγητό και τις έντονες γεύσεις που μετά από τους τελευταίους μήνες κραιπάλης ήρθε η ώρα να με σταματήσω λίγο, μη ξεφύγουμε και δε μαζευόμαστε μετά..
η δεύτερη απόφαση λιγουλάκι δυσκολότερη.. να ελαττώσω το κάπνισμα, μήπως καταφέρω να το κόψω κιόλας.. άτιμη και ύπουλη συνήθεια!! πήραμε με το αγόρι ηλεκτρονικά τσιγάρα να δούμε αν θα μας βοηθήσουν.. κάτι γίνεται, άντε να δούμε.. πάντως αν ακολουθήσουν "νευρικές" αναρτήσεις μην απορήσετε!! χαχααα


{χμμμμμ επειγόντως μανικιούρ!!!}
---- * ----

Θα σας καληνυχτίσω με τα νέα μου ζουμπουλάκια!! Από μέρα σε μέρα θα μας πλημμυρίσουν με χρώμα και άρωμα!!


21 σχόλια:

  1. Να είσαι καλά και να κάνεις τραπέζια για ανθρώπου που αγαπάς! (με την προυπόθεση κάπου κάπου να σου κάνουν κι αυτοί!) Καλό κουράγιο για την δίαιτα (εγώ δεν το παίρνω απόφαση) και για το κόψιμο του τσιγάρου (ευτυχώς δεν καπνίζω)
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Κάθυ μου! Το μόνο κακό της υπόθεσης είναι πως δεν έχω πλυντήριο πιάτων!! :( Πάντως το δήλωσα κι εγώ: για 1 μήνα θα μας ταΐζουν!! χιχι

      Διαγραφή
  2. καλημέρα σου και χρόνια πολλά για το αγόρι σου,
    χαίρομαι πολύ όταν βλέπω τόσο ωραία γλέντια, να είσαι καλά να τα επαναλαμβάνεις τακτικά. Εγω πολύ χαίρομαι όταν έχω κόσμο στο σπίτι και δεν με νοιάζει η κούραση.
    Οσο για το τσιγάρο, και εγώ αγόρασα το ηλεκτρονικό ΄πριν απο τρια χρόνια αλλά δεν με βοήθησε. Συνεχίζω και όλο λέω ότι πρέπει να το κόψω.
    σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια κούραση;; δεν καταλαβαίνω τι εννοείς!! χαχα
      Γεροί να είμαστε και να έχουμε αληθινούς φίλους!!
      Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!
      Καλημέρα και φιλάκια

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις..τι τέλεια περάστε....Τυχερή η γειτονιά βρε!!! Αυτό το ζουζούνι το στρουμπουλό είναι ο Εκτωράκος; Πάει ερωτεύτηκα είναι γλύκας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!! Ευτυχώς έχει γιορτή και γενέθλια μαζεμένα και ξεμπερδεύουμε!! χαχα (κακία :p)
      Ο Έκτορας μεγαλώνει σιγά σιγά και νομίζω θα μου λείψει ως κουτάβι!! :(
      Καλημέραααα

      Διαγραφή
  4. ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!!!!!!!
    ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ!!!!!!!!!
    Ο ΚΟΥΤΑΒΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ; ΑΧ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα & Ευχαριστούμε!!!
      Ο Έκτορας μάλλον είναι μίξη τσομπανόσκυλου με λαμπραντόρ από ό,τι έχουμε καταλάβει.. ό,τι και να είναι εγώ ένα ξέρω: θα γίνει τέραστιος!!!
      φιλάκιααα

      Διαγραφή
  5. Χρόνια Πολλά στο αγόρι.... να σου ζήσει, να το χαίρεσαι!!!!! Πήρα κι' εγώ ηλεκτρονικό τσιγάρο, το κάπνισα οκτώ ολόκληρους μήνες - το φαντάζεσαι, οκτώ μήνες "άκαπνη"...... και μετά το ξαναγύρισα, το ηλίθιο!!!!!!
    Τον κουταβούλη σου τον λάτρεψα!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ααααα μη μου λες τέτοια!! και κοντεύω να πιστέψω πως θα με βοηθήσει!! :( :( :(
      βέβαια κι εγώ το παρακάνω: και δίαιτα και χωρίς τσιγάρο σαν πολύ μου έρχεται!!
      φιλάκια πολλά και από 'μένα

      Διαγραφή
  6. Να χαίρεσαι το αγόρι σου και σου εύχομαι
    πάντα έτσι ευτυχισμένα να περνάτε με τα
    αγαπημένα σας πρόσωπα!!
    Και του χρόνου με υγεία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρόνια Πολλά και πάντα ευτυχισμένα γλυκιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χρόνια πολλά γεμάτα χαρά και υγεία πολύ γέλιο έπεσε με τον γευσιγνώστη της παρέας πιου τεντώνετε να απολαυσει το πιάτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρόνια πολλά να χαίρεσαι το αγόρι σου και να σε χαίρετε κι εκείνος,κι εγω είμαι φάν της καλής παρέας και το να έχω κόσμο στο σπίτι να είσαι καλά και πάντα τέτοια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρονια πολλα στο αγόρι σου ....να τον χαιρεσαι και να είστε πάντα ευτυχισμενοι..!!!!!πάντα τέτοια με όμορφες παρέες..ο Εκτορας ειναι όλα τα λεφτα!!!!! φιλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ένα ζουμερό βραβειάκι για σένα πέρνα να το πάρεις σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γλυκειά μου, έτοιμες οι φωτογραφίες μου για την Άνοιξη, πέρνα αν θέλεις να διαλέξεις ποια θέλεις να πάρεις!!!φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Περάσατε υπέροχα απ'ότι βλέπω!!!χαίρομαι πολύ!!! πάντα έτσι και αγαπημένοι όλοι μαζί!!!Να χαίρεσαι και τους εορτάζοντες!!!Χρόνια τους πολλά!!! φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ουάου κοριτσάκι μου, τι ωραία!! Υπέροχο πράγμα να είναι το σπίτι γεμάτο από ανθρώπους που αγαπάς και σε σκέφτονται!! Χρόνια πολλά για όόόλες τις γιορτές λοιπόν αλλά και το "τρελό αγόρι" σου, που είχε τα γενέθλιά του. Πάντα γερός κι ευτυχισμένος δίπλα σου!
    Εύχομαι επίσης να επιτύχεις τους στόχους σου! Κι εγώ θα σου κάνω παρέα στη δίαιτα!!
    Φιλιά
    Καλή εβδομάδα και καλή Πρωτομαγιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κι εμένα έτσι μ' αρέσει το σπίτι: γεμάτο κόσμο και βαβούρα!! Πάντα χαρές και πάντα με αγαπημένους συγγενείς και φίλους σου εύχομαι!! Με ή χωρίς ηλεκτρονικό τσιγάρο να το κόψεις το "άθλημα" κορίτσι... Αν το πάρεις απόφαση, σίγουρα θα τα καταφέρεις!! Πέρνα αν θέλεις να διαλέξεις και για τη δική μου τη συμμετοχή εδώ: http://eirinixeiropoihmata.blogspot.com/2012/05/blog-post.html
    Πολλά φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...